Medlem af Horesta

Bidragyder til Destination Bornholm

Fødevarestyrelsens
smiley-rapporter

Alt under et tag i Aakirkeby-Hallerne  

Aakirkeby-Hallerne har fine faciliteter til større og mindre messer, udstillinger og andre arrangementer, der kræver plads. Vi råder over to haller med tilsammen 1800 kvm gulvareal og har stor erfaring med at holde erhvervsmesser, produktionsmesser, udstillinger, m.v. 

Aakirkeby-Hallerne er udstyret med de nødvendige faciliteter. Der er gode parkeringsmuligheder direkte ved hallerne og  i umiddelbar nærhed.

Baltic Food Messen afholdes f. eks. hvert år i Aakirkeby-Hallerne. Her mødes udstillerne med leverandører og samarbejdspartnere fra det bornholmske erhvervsliv. Baltic Food Messen er en lukket fagmesse, der afvikles i det tidlige forår.
AakirkebyMarked 2011 bliver i weekenden 9.-10. april

Endvidere har man i 2010 gennemført et meget succesrigt AakirkebyMarked. Det ventes at blive en tilbagevendende begivenhed, hvor medlemmer af Sydbornholms Turist- og Erhvervssammenslutning (SYTE) udstiller og giver gæsterne fordelagtige tilbud. I 2011 bliver markedet gennemført lørdag den 9. og søndag den 10. april, og det er blevet besluttet at udvide markedet, så ikke kun medlemmer af SYTE kan deltage. Et udvalg arbejder for tiden med en snarlig udmelding om, hvordan forholdene bliver til det andet AakirkebyMarked, som måske skal omdøbes til Aakirkebys BornholmerMarked.