Medlem af Horesta

Bidragyder til Destination Bornholm

Fødevarestyrelsens
smiley-rapporter

GOURMETMIDDAG

ÆDEDOLKENES KLUB PRÆSENTERER:

FREDAG DEN 7. november 2014 kl. 18.30 

i Aakirkebyhallernes selskabslokaler 

Chefkok Tom Stobberup har sammensat den spændende menu 


Kammuslinger, risotto og jordskokkechips

Hertil serveres 1 glas Capoccia, Santa Tresa fra Sicilien på druerne Grillo og Zibibbo 


Kroghængt oksehøjreb af limousine- og angus-naturkvæg, opdrættet af Thor Kure, Mønstergård, Østermarie, med svampe, rodfrugter, kartoffelbåde og bordelaisesauce. 

Hertil 2 glas Capoccia, Santa Tresa, fra Sicilien på druerne Nero d’Avola og Cabernet Sauvignon 


Sherry-flamberede bornholmske figner med vaniljeis. 

Hertil 1 glas rød FORTIFIED MALBEC - hedvin fra Domaine Jean Bousquet, Mendoza, Argentina. 

Kaffe, the og petit four 


Prisen for hele arrangementet er KUN 420 kroner pr. person. 


Der er i valget af råvarer og tilbehør anvendt flest mulige bornholmske produkter. Menuen vil blive præsenteret af chefkok Tom Stobberup, og Søren Wolff fra Bornholms Vinforsyning vil fortælle om vinene. 


Tilmelding til AakirkebyHallerne på tlf. 5697 4622 eller pr. e-mail på info@aakirkebyhallerne.dk 


Der dækkes op til hygge – og dinermusik på klaver, leveret af blomsterhandler Lene Kjellberg. 

Alle er velkomne 


Ædedolkenes Klub

Menu fredag den 12. sept. kl. 18.00

i  AakirkebyHallernesselskabslokaler

 

Forret:

Østersøtorsk, saltet og pocheret med citronolie og krydderier fra Lehnsgård, serveret med skum og bornholmske urter.

Hertil 1 glas Chardonnay hvidvin

 

Hovedret:

Svinebryst fra Vasagård, braiseret i Svaneke-øl med bornholmske kantareller og rodfrugter.

Hertil 2 glas afkølet Pinot Noir rødvin

 

Dessert:

Panacotta med bornholmske blåbær og Øskyr af bornholmsk mælk

Hertil 1 glas rød Pineau des Charentes

 

Kaffe, the og petit four

 

Pris  pr. kuvert KUN 400,-

Tilmelding nødvendig til info@aakirkebyhallerne.dk eller til telefon 5697 4622