DINER TRANSPORTABLE



Medlem af Horesta

Bidragyder til Destination Bornholm

Fødevarestyrelsens
smiley-rapporter
Forretter

 



 
Ristet kyllingebryst
m. karrydressing.
På salat m. ananasring
65,00

Kuverter/stk:
 
 
Rejecocktail
- flot pyntet med dressing og flutes
65,00

Kuverter/stk:
 
 
Tarteletter
med valgfrit fyld - vælg mellem:
høns i asparges - skinke, ærter og gulerødder - rejer og fiskeboller
56,00

Kuverter/stk:
 
 
Pandekage med kød- og grøntsagsfyld
– gratineret med ost. Dertil salat og dressing.
56,00

Kuverter/stk:
 
 
Dampet laks
anrettet på fad, pyntet med rejer.
Sauce verte og flutes
65,00

Kuverter/stk:
 
 
Fiskesymfoni
ristet tun i soya og sesam, dampet rødspættefilet med krebs, torsk bagt med dild-pesto, hummermayonnaise
Dressing og flutes
82,00

Kuverter/stk:
 
 
Minutrøget laks
på svampesalat, citronolie, serveret med sauce verte og flute
70,00

Kuverter/stk:
 
 
Okse carpaccio
på pluksalat, frisk høvlet parmesan og basilikum - flute
78,00

Kuverter/stk:
 
 
Røget andebryst
på salater, tranebær, valnødder og bagte cherrytomater
78,00

Kuverter/stk: