DINER TRANSPORTABLE



Medlem af Horesta

Bidragyder til Destination Bornholm

Fødevarestyrelsens
smiley-rapporter
Selskabsbuffet


 
Buffet nr. 5
Rødspætte paupiette farseret med rejer – anrettet på spæde salater, sauce verte og husets brød
Røget andebryst på salater, tranebær, valnødder og sauce cumberland
Helstegt oksefilet
Svinekam - øl-braiseret med urter
Skysauce
Braiserede grøntsager
Valgfri salat
Ovnstegte kartofler med bacon og rødløg
Valnøddekage pyntet med frugt og flødeskum.
245,00

Kuverter/stk:
 
 
Buffet nr. 6
Minutrøget laks på svampesalat, citronolie – serveret med sauce verte og husets brød
Kyllingebryst på sprød salat med bacon, ananas og karrydressing
Rødvinsmarineret kalveculotte
Letsprængt svinekam med sprød svær
Rødvinssauce
Flødebagte kartofler med urter
Valgfri salat
Frugttærte med marcipan – pyntet med flødeskum – serveres med creme fraiche
240,00

Kuverter/stk:
 
 
Valgfri salater
Til alle vores buffeter kan vælges en af følgende salater:

Tomatsalat:
Cherrytomater, mozzarella, basilikumpesto, rucola, pinjer og rødløg

Sellerisalat:
Selleri, pærer, Danablu, hasselnødder, romainesalat og rødbedespirer

Bønnesalat:
Bønner, feta, rødløg, artiskokbunde, rapsolie, balsamico og icebergsalat

Coleslaw:
Hvidkål, gulerod og creme fraiche

Fennikelsalat:
Fennikel, gulerødder, squash og dijon dressing

Rodfrugtsalat:
Salat af rodfrugter med dijon dressing

Aspargessalat (årstidsbestemt)

Vandmelonsalat (årstidsbestemt)

På bestillingen under bemærkninger bedes du skrive hvilken salat du ønsker.

0,00

Kuverter/stk: