DINER TRANSPORTABLE
|
Vintertilbud, 3-retters menu
Tre-rettes menu (1 forret, 1 hovedret og 1 dessert) (Min. 5 ens kuverter)
Forretter (vælg en af forretterne):
- Flødelegeret aspargessuppe med flutes
- Røget laksemad med røræg og asparges
- Rejecocktail med brød og smør
Hovedretter (vælg en af hovedretterne):
- Kalvesteg stegt som vildt, serveret med brune og hvide kartofler, sukkerglaserede løg og karotter, Waldorfsalat, flødesauce, samt surt og sødt
- Letsprængt svinekam med sprød svær, serveret med hvide og brune kartofler, skysauce, rødkål, asier og gelé
- Glaseret skinke, serveret med flødebagte kartofler og salat
Desserter (vælg en af desserterne):
- Trifli med hjemmelavet grød, makroner og flødeskum
- Panna cotta med skyr og frugtcoulis
- Chokolademousse med flødeskum og frugt
Vælg antal kuverter - minimum 5 ens (kr. 250,- pr. kuvert)
|
|
|
|
Forret: Flødelegeret aspargessuppe m/flutes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forret: Røget laksemad med røræg og asparges
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forret: Rejecocktail med brød og smør
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hovedret: Kalvesteg stegt som vildt
Kalvesteg stegt som vildt, serveret med brune og hvide kartofler, sukkerglaserede løg og karotter, Waldorfsalat, flødesauce, samt surt og sødt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hovedret: Letsprængt svinekam
Letsprængt svinekam med sprød svær, serveret med hvide og brune kartofler, skysauce, rødkål, asier og gelé
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hovedret: Glaseret skinke
Glaseret skinke, serveret med flødebagte kartofler og salat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dessert: Trifli med hjemmelavet grød, makroner og flødeskum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dessert: Panna cotta med skyr og frugtcoulis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dessert: Chokolademousse pyntet med flødeskum og frugt
|
|
|
|
|
|
|
|