DINER TRANSPORTABLE



Medlem af Horesta

Bidragyder til Destination Bornholm

Fødevarestyrelsens
smiley-rapporter
Efterårstilbud, 3-retters menu
Tre-rettes menu (1 forret, 1 hovedret og 1 dessert) (Min. 5 ens kuverter)

Forretter (vælg en af forretterne):
  • Flødelegeret aspargessuppe med flutes
  • Røget laksemad med røræg og asparges
  • Rejecocktail med brød og smør
Hovedretter (vælg en af hovedretterne):
  • Kalvesteg stegt som vildt, serveret med brune og hvide kartofler, sukkerglaserede løg og karotter, Waldorfsalat, flødesauce, samt surt og sødt
  • Letsprængt svinekam med sprød svær, serveret med hvide og brune kartofler, skysauce, rødkål, asier og gelé
  • Glaseret skinke, serveret med flødebagte kartofler og salat
Desserter (vælg en af desserterne):
  • Trifli med hjemmelavet grød, makroner og flødeskum
  • Panna cotta med skyr og frugtcoulis
  • Chokolademousse med  flødeskum og frugt
Vælg antal kuverter - minimum 5 ens (kr. 250,- pr. kuvert)


 
Forret: Flødelegeret aspargessuppe m/flutes
0,00

Kuverter/stk:
 
 
Forret: Røget laksemad med røræg og asparges
0,00

Kuverter/stk:
 
 
Forret: Rejecocktail med brød og smør
0,00

Kuverter/stk:
 
 
Hovedret: Kalvesteg stegt som vildt
Kalvesteg stegt som vildt, serveret med brune og hvide kartofler, sukkerglaserede løg og karotter, Waldorfsalat, flødesauce, samt surt og sødt
0,00

Kuverter/stk:
 
 
Hovedret: Letsprængt svinekam
Letsprængt svinekam med sprød svær, serveret med hvide og brune kartofler, skysauce, rødkål, asier og gelé
0,00

Kuverter/stk:
 
 
Hovedret: Glaseret skinke
Glaseret skinke, serveret med flødebagte kartofler og salat
0,00

Kuverter/stk:
 
 
Dessert: Trifli med hjemmelavet grød, makroner og flødeskum
0,00

Kuverter/stk:
 
 
Dessert: Panna cotta med skyr og frugtcoulis
0,00

Kuverter/stk:
 
 
Dessert: Chokolademousse med flødeskum og frugt
0,00

Kuverter/stk:
 
 
Antal kuverter
250,00

Kuverter/stk: